Disseny Web
Creació de webs a mida. Cercam la màxima funcionalitat, accesibilitat i senzillesa. Dissenys adaptats al sector, prefèrencies i possibilitats dels nostres clients.
Disseny Gràfic
Disseny de qualsevol imatge amb la màxima creativitat i tècnica per tal que es transmeti la idea desitjada de forma visual. Els dissenys s'engloben dins des d'un logotip fins a una completa imatge corporativa.
Fotografia
Realització de fotografia industrial (infraestructures) i de producte d'alta qualitat. Realitzam des de fotografies per a la seva tenda online fins les imatges de contingut de la mateixa.
Posicionament a cercadors
Anàlisi, disseny i creació d'una estratègia per aconseguir que els seus clients trobin la seva empresa de manera ràpida i eficaç, en funció de les cerques més comuns del sector, el que farà la seva empresa més visible enfront dels seus competidors.
Serveis d'impressió
Oferim un servei integral d'impressió. Gaudim d'un ampli ventall de productes: targetes de visita, cartells, paper de carta, carpetes, sobres, cartes de restaurant, fullets, tríptics, i un llarg etcétera de possibilitats adaptats a les necessitats dels nostres clients.
Comunicació i XXSS
Creació d'un contingut atractiu i una comunicació òptima a través de les diferents xarxes socials disponibles per tal d'arribar al màxim nombre de clients potencials. Aprofitam les XXSS com una eina més de publicitat i comunicació.