Disseny Web

Creació de webs a mida. Cercam la màxima funcionalitat, accesibilitat i senzillesa. Dissenys adaptats al sector, prefèrencies i possibilitats dels nostres clients.

Disseny Gràfic

Disseny de qualsevol imatge amb la màxima creativitat i tècnica per tal que es transmeti la idea desitjada de forma visual. Els dissenys s'engloben dins des d'un logotip fins a una completa imatge corporativa.

Fotografia

Realització de fotografia industrial (infraestructures) i de producte d'alta qualitat. Realitzam des de fotografies per a la seva tenda online fins les imatges de contingut de la mateixa.

Marxandatge

Personalizem productes amb el vostre logotip per a que la vostra marca sigui present entre els teus clients. Bolígrafs, encenedors, tasses, paraigües, clauers, USB... Una infinitat de productes de totes les classes i preus!

Serveis d'impressió

Oferim un servei integral d'impressió. Gaudim d'un ampli ventall de productes: targetes de visita, cartells, paper de carta, carpetes, sobres, cartes de restaurant, fullets, tríptics, i un llarg etcétera de possibilitats adaptats a les necessitats dels nostres clients.

Personalització Tèxtil

Donar una bona imatge d’empresa no et resultarà car amb els diferents productes tèxtils dels que disposem llestos per personalitzar-los. Camisetes d’estiu, dessuadores, polars, jaquetes, camises, calçons, gorres, roba de treball... Afegiu el vostre logotip a una tinta, a tot color o brodat.